Model range SRM

De SRM model range zijn de open compressor modellen verkrijgbaar met een diameter van 12 tot 54 cm in diameter.
Het koudemiddel wordt bij deze compressoren geseald door middel van een Shaft seal.
Het model SRM is uniek te noemen door toepassen van het rotor profiel 5/7 en special ontwikkelingen.
Een doeltreffende ontwikkeling is dat door het gebruik van de 5/7 rotor profiel in combinatie van de kenmerkende injectie van de olie naar de lagers en de geselecteerde grote van de lagers er een zeer stabiel ontwerp is gecreëerd.
Daarom zijn de SRM modellen uitermate geschikt voor VSD gebruik. Voor engineers is het een streling voor het oog om de nauwkeurige tolerantie tussen verschillende onderdelen met name de rotoren en behuizing te ervaren.

Een kenmerkend punt van ontwerp is de afwijkende ECO post constructie in vergelijking met de meeste schroef compressoren op de markt. Bij de meeste schroef compressoren is de intrede van de ECO port in een 90° richting op de Rotoren gemonteerd. Als de ECO port open zullen de rotoren licht doorbuigen als gevolg van de extra belasting.

Een andere beperking is de positie van de capaciteit regelschuif als de ECO poort wordt aangesproken. Een beperking is als de regelschuif onder de 78% wordt aangesproken, er een kans bestaat dat de ECO aansluiting direct in verbinding komt te staan met de Zuigzijde van de compressor.
Er ontstaat alleen een hogere zuigdruk en het gewenst resultaat om een hoger vulling graad van het opgesloten koudemiddel wordt niet bereikt.

The SRMtec ECO:
De ECO port injecteert bij de SRMtec compressoren in rotor richting. Om deze reden is er geen belasting op de rotoren , daardoor er geen door buiging kan ontstaan en de toleranties kleiner kunnen worden uitgevoerd.

SRM two stage compressors:
Het ontwerp van de two stage compressor van SRMtec bestaat uit het feit dat twee rotor paren direct achter elkaar zijn gemonteerd. Op deze manier ontstaat er een automatisch een ideale balans tussen de lage druk en hoge druk zijde. Bij het veranderen van toerental lopen de drukken van lager druk en hoge druk altijd synchroon.

Het palet van SRM open compound compressoren bestaat uit de volgende modellen : 1612, 2016, 2620 en 3426.
De compressoren zijn als volgt opgebouwd:
model 1612 is opgebouwd uit een lage druk rotors set van 16 cm en een hoge druk rotor set van 12 cm.

Dit ontwerp maakt een zeer compacte installatie mogelijk, welke zeer stabiel en goed regelbaar is.
Het voordeel uw lagedruk en hoge druk zijnde zijn altijd in balans.

Print Friendly, PDF & Email