Model range SRS

De SRS model range zijn semi hermetische compressor modellen verkrijgbaar met een diameter van 8 tot 16 cm in diameter.
Het model SRS modellen zijn special ontworpen voor VSD toepassing en koelmiddelen als Nh3.
De special aluminium permanent magneet E-motor en de moderne ontwikkelingen het compressor ontwerp maken de SRS model range de meest compacte semi hermetische VSD compressor in de wereld.

Vanaf de 14 cm rotor diameter SRS14 zijnde compressoren uitgerust met een manual instelbare Vi , daaronder met een vaste Vi.

Met name het 5/7 rotorprofiel en de lager constructie maken dit ontwerp uniek en zeer geschikt voor VSD gebruik. Voor engineers is het een streling voor het oog om de nauwkeurige tolerantie tussen verschillende onderdelen met name de rotoren en behuizing te ervaren.

Een kenmerkend punt van ontwerp is de afwijkende ECO post constructie in vergelijking met de meeste schroef compressoren op de markt. Bij de meeste schroef compressoren is de intrede van de Eco port in een 90° richting op de Rotoren gemonteerd. Als de ECO port open zullen de rotoren licht doorbuigen als gevolg van de extra belasting.

The SRMtec ECO:
De ECO port injecteert bij de SRMtec compressoren in rotor richting. Om deze reden is er geen belasting op de rotoren , daardoor er geen door buiging kan ontstaan en de toleranties kleiner kunnen worden uitgevoerd.

SRS two stage compressors:
Het ontwerp van de compound compressor van SRS bestaat uit het feit dat twee rotor paren direct achter elkaar zijn gemonteerd gedreven door 1 E-motor. Op deze manier ontstaat er een automatisch een ideale balans tussen de lage druk en hoge druk zijde. Bij het veranderen van toerental lopen de drukken van lager druk en hoge druk altijd synchroon.

Het palet van SRM open compound compressoren bestaat uit de volgende modellen : 1008, 1210, en 1612.
De compressoren zijn als volgt opgebouwd:
model 1612 is opgebouwd uit een lage druk rotors set van 16 cm en een hoge druk rotor set van 12 cm.

Dit ontwerp maakt een zeer compacte installatie mogelijk, welke zeer stabiel en goed regelbaar is.
Het voordeel uw lagedruk en hoge druk zijnde zijn altijd in balans.

Print Friendly, PDF & Email